Våravslutning

Reumatikerföreningen Sundsvall hade våravslutning den 10 juni 2019 i samband med en bussresa med Mickes bussar. Färden gick till Persåsen i Oviken i Jämtland. 43 medlemmar deltog. Resan startade och avslutades på Navet i Sundsvall.

Vid Gimån gjordes ett uppehåll på ditresan, där vi serverades kaffe & te med smörgåsar. Lotterier med alster som vår handarbetsgrupp skapat såldes. Under resan blev vi underhållna med fiolmusik och historier på Jämtmål av Herbert Borgström.

Vid Persåsen blev vi mottagna av ägaren, som berättade historien om anläggningen. Därefter intogs en härlig lunch buffé. Sedan kunde deltagarna själva beskåda och eventuellt handla på de konstutställningar som pågick. I samband med lunchuppehållet hade vi dragning på lotterierna. Vinsterna var inslagna i paket och vinnarna fick välja paket i tur och ordning utan att de visste innehållet i paketet.

Färden gick sedan vidare till Ovikens gårdsmejeri. Där fick vi handla ostar av olika slag samt se fårklippning. Efter besöket på mejeriet ställde vi kosan åter mot Sundsvall.

Resan avslutades med att ordförande Anita Boström Nordell tackade alla för den gångna terminen och hälsade alla välkomna till höstens aktiviteter. Ett särskilt tack riktade hon till våra ”tjejer” Elsa, Maj-Britt & Inga-Lena som alltid ställer upp och ordnar våra aktiviteter samt till busschauffören som kört oss lugnt och säkert.