Julfest 23/11, 2019

Den 23/11 2019 höll Sundsvalls Reumatikerförening sin årliga julfest i samlingslokalen på Tjädervägen 23. Ett femtiotal medlemmar hade hörsammat inbjudan. När medlemmarna anlände till festen så bjöds de traditionsenligt på julglögg med tillbehör samt godis.

Som huvudförtäring fick vi hemlagad risgrynsgröt, skinksmörgås, julmust kaffe samt en godbit, allt detta hade vår eminenta festgrupp fixat. De hade även ordnat med ett lotteri med vinster som handarbetsgruppen tillverkat under året.

Kjell Johansson stod för underhållningen. Han spelade gitarr och sjöng samt ledde allsången och berättade historier. Kjells hustru Tette, läste en givande berättelse om hur en dag inom hemtjänsten kan vara. Herbert Borgsten och Kjell spelade även ett par stycken tillsammans.

En av festens höjdpunkter var när vi fick besök av tomtemor. Hon har tidigare hetat Rudolfina men har nu efter separationen från tomtefar Rudolf, ändrat sitt namn till bara Fina. Fina gav julklappar till alla som själva hade haft en klapp med sig.

Festen avslutades med att ordförande Anita Boström/Nordell tackade alla som kommit och önskade alla GOD JUL och GOTT NYTT ÅR.